"29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"

28.10.2023

 

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Başkanı Yıldıray GENÇER, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Türk Milleti’nin bayramını kutladı.
“Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim En Büyük Eserim’ dediği ve bu topraklara ekerek bize emanet ettiği o tohum, bugün yüz yıllık bir çınara dönüştü. Bu çınarı aynı özenle gelecek kuşaklara aktarmak boynumuzun borcudur.
Cumhuriyetimiz, bizi medeniyet yarışında en ileri taşıyacak ortak değerimizdir. Milletin iradesine duyulan saygı en büyük erdemdir. Cumhuriyet bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. Bizler de Türkiye tohumculuk sektörünün temsilcileri olarak, Türkiye Yüzyılında üzerimize düşen görevleri var gücümüzle yerine getirmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği adına milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Yıldıray GENÇER
TSÜAB Yönetim Kurulu a.
BAŞKAN