TSÜAB Yönetim Kurulu'ndan Teşekkür Mesajı

4.08.2023

Değerli Üyelerimiz, Kıymetli Paydaşlarımız;

TSÜAB’ımızın 15. Olağan Genel Kurulunu her zaman olduğu gibi demokratik olgunlukla ve yüksek katılımla geride bıraktık. Tohumculukla ilgili işlerinizin belki de en yoğun olduğu bu dönemde dâhi TSÜAB'a sahip çıktığınızı göstererek, bizleri onurlandırdınız.

Yeni Yönetim Kurulu olarak gayemiz; TSÜAB'ı ve dolayısıyla Türkiye tohumculuk sektörünü bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak, üyelerimizin hak ve menfaatlerini her platformda savunmak olacaktır.
Bize duyduğunuz güven ve verdiğiniz sorumluluğun bilinciyle öncelikli olarak bilinen sorunlarımızı çözmek için girişimlerimize devam edecek ve yarım kalan işlerimizi ivedilikle tamamlayacağız.

Siz değerli üyelerimizle sıklıkla bir araya gelip her konuda tam koordinasyon içerisinde olmaya özen göstereceğiz.
Malumunuz olduğu üzere 2025 yılında Türkiye olarak büyük bir Kongre’ye ev sahipliği yapacağız. Yönetim Kurulu ve Sekretaryamız ile İstanbul’da düzenleyeceğimiz 2025 yılı ISF Dünya Tohumculuk Kongresi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edip ülkemize yaraşır bir Kongre gerçekleştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni seçilen TSÜAB Yönetim Kurulumuz adına, Birlik organlarımızda göreve gelen temsilcilerimize başarılar diliyor, bizleri bu göreve layık gören tüm Üyelerimize en içten dileklerimizle bir kez daha teşekkürlerimizi, selam ve saygılarımızı sunuyorum.
 
Yıldıray GENÇER
Yönetim Kurulu adına

Çankaya 4. İlçe Seçim Kurulu Sonuçları TIKLAYINIZ